OLD TIMER FEST
DANI PIVA 2023

subota-nedelja 19-20. avgust

PLATO NIŠKE TVRĐAVE

Osmišljen da zadovolji raznolike ukuse i interesovanja, Old Timer Fest pruža zabavu i uživanje svim posetiocima, bez obzira na njihov uzrast. Rokeri, bajkeri, zaljubljenici u automobile, roditelji, deke, bake i najmlađi će na festivalu pronaći nešto što odgovara njihovom ukusu i željama.

Revija retro automobila i motora - je izložba otvorenog tipa fokusirana na stare četvoro i dvotočkaše koji imaju poseban šarm i vrednost. U saradnji sa klubovima „Old Tajmer Niš“ i „Vespa Naissus“ na festivalu će biti izložena razna retka i zanimljiva vozila iz prošlosti. Posetioci će imati priliku da se dive ovim prelepim mašinama i saznaju više o njihovoj istoriji.

Sajam Zdravog Odrastanja – deo Festivala sa slobodnim ulazom posebno namenjen deci i njihovom zdravom odrastanju. U prirodnom okruženju, deca će biti podstaknuta na igru, sport, pokret i druženje. Cilj je da se deca udalje od mobilnih telefona i veštačke inteligencije te da se vrate autentičnom detinjstvu koje podrazumeva aktivnosti na otvorenom, istraživanje prirode i socijalnu interakciju s vršnjacima.

Večernji koncerti – Old Timer Fest kulminira večernjim koncertima poznatih izvođača sa rok i pop scene Balkana. Kerber, Vlado Georgiev, Penthouse Band i Sevdah Rock Connection svojim nastupima pružiće vrhunski doživljaj brojnoj publici. Ovo je prilika za ljubitelje starog dobrog zvuka da uživaju u živim nastupima u prelepom ambijentu niške tvrđave.

2 dana, 30 programa, 6 koncerata više od 200 učesnika, novi brend Niša, Old Timer Fest se svojim sadržajem izdvaja od sličnih manifestacija. Gradi reputaciju kao kvalitetan i atraktivan festival sa namerom da dugo traje i privlači sve brojniju publiku iz godine u godinu.

- Dobrodošli

Pratite nas na instagramu

@oldtimerfestnis